<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=431515529077345&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kanta-informoinnin lukeminen ja kuittaaminen Omakannassa on välttämätöntä, jotta voimme turvata hoitopolkusi sujuvan etenemisen esimerkiksi etävastaanotolla.

Kuittaamalla varmistat, että hoitoasi koskeva tieto kulkee sujuvasti terveydenhuollon eri toimijoiden välillä. Tarvittaessa voit myös rajata tietojesi käyttöä, jos niin haluat.

Näin voit lukea ja kuitata Kanta-informoinnin Omakannassa

  • Kirjaudu ja tunnistaudu Omakantaan. 
  • Kanta-informointi avautuu sinulle ilmoituksena heti kirjautumisen jälkeen, ellet ole jo aiemmin kuitannut sitä.
  • Ilmoituksessa kerrotaan, miten tietojasi käytetään sosiaali- ja terveydenhuollossa, ja miten voit itse vaikuttaa tietojesi käyttöön.
  • Lue Kanta-informointi ja kuittaa se merkitsemällä rasti ruutuun ilmoituksen lopussa. Tämän jälkeen voit käyttää Omakantaa normaalisti.
  • Kun olet kuitannut Kanta-informoinnin, voit halutessasi tehdä muutoksia terveystietojesi käyttöön antamalla luovutusluvan tai asettamalla luovutuskiellon Omakannassa.

Omakannasta voi tarkistaa, onko informointi jo kuitattu. Kuittaus ja päivämäärä ovat nähtävissä Omakannan Tietojen käytön hallinta -osiossa.

Kirjaudu aina ulos Omakannasta, kun lopetat palvelun käytön!

 

Lue lisää

Ota käyttöön OmaTäsmä-etävastaanotto!
Ota käyttöön OmaTäsmä-etävastaanotto!
1 heinäkuuta, 2021

OmaTäsmä on tietoturvallinen palvelu, jolla saat yhteyden terveydenhuollon ammattilaiseen. Se toimii kaikilla älypuhelim...

Nimitysuutisia!
Nimitysuutisia!
7 lokakuuta, 2019

Christian Preetzmann eli tuttavallisemmin Eppu aloittaa Täsmä Työterveys Oy:llä myynnistä ja markkinoinnista vastaavana ...

Kesäkauden aukioloajat
Kesäkauden aukioloajat
26 kesäkuuta, 2023

Tavoitat täsmäläiset Kesäkaudella 2023 seuraavasti: Täsmänkin väki livistää parhaillaan porrastetusti kesälaitumille. Si...