<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=431515529077345&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Täsmä Työterveys Tampere

Puhelinvaihde (Arkisin 09–11 ja 12– 15)

  020 7424 060

Hämeenkatu 8, 33100 Tampere

Täsmä Työterveys Tampere sijaitsee historiallisesti arvokkaassa Napparin talossa, katutasossa.

Jos sinulla on terveyteen liittyvää asiaa, ota ensin yhteyttä etävastaanoton kautta!

doctor-wearing-white-robe-stethoscope

Saapumisohjeet

Sisäänkäynti
Pysäköinti
Julkinen liikenne
Close Open Sisäänkäynti

Sisäänkäynti

Tampereen Täsmä Työterveyden sisäänkäynti sijaitsee suoraan katutasossa osoitteessa Hämeenkatu 8. Tampereella rakennus tunnetaan nimellä Napparin talo.

 
Napparis house
Close Open Pysäköinti

Pysäköinti

Parkkipaikkoja löydät lähikatujen varresta, esimerkiksi parin korttelin etäisyydeltä  Rongankadulta. Parkkihalleista lähin on       P-Hämppi, josta pääset hissillä Hämeentien katutasoon Stockmannin kautta. 

Polkupyörille Tampereella on reilusti pysäköintipaikkoja, joita lisätään ja laajennetaan joka vuosi. Ajankohtaisen polkupyöräparkkitilanteen näet täältä.

 
P-hamppi-rongankatu
Close Open Julkinen liikenne

Julkinen liikenne

Koska Täsmä Työterveys on Tampereen vilkkaimman kadun varressa, pääsee perille kätevästi myös julkisilla kulkuvälineillä.

Reitit ja aikataulut näet Tampereen Nysse-palvelussa. Pysäkit numero 0504 ja 0505 sijaitsevat melkein suoraan sisäänkäyntimme edessä.

 
public-transport-tampere

Mikä on Täsmä Työterveys?

Täsmä Työterveys on työterveyden konkareiden perustama yritys, jossa työterveyspalveluista tehdään mutkattomia ja kustannustehokkaita.

Jo yli yhteensä 300 vuoden kokemuksella osaamme keskittyä olennaiseen: nopeaan ja omistautuneeseen palveluun, joka on työnantajalle sujuvaa ja kustannustehokasta.

Tutustu ihmeessä myös Täsmän tarinaan ja arvoihin!

Hintalaskuri

Joko tutustuit hintalaskuriimme?

Paketin laajuuden päätät työnantajana itse, ja voit halutessasi täydentää sitä myös vakuutuksella. Pääset siis itse pitkälti määrittelemään, mitä työterveyshuolto yrityksellesi maksaa. Kiinteän hinnoittelun ansiosta ennakoit vuosikulut helposti.

Hintalaskuriin

saat vuosihinnan minuutissa!