<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=431515529077345&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Debriefing

Debriefing on menetelmä, jossa ohjaajan johdolla puretaan hiljattain tapahtunut äkillinen työpaikalla / työyhteisössä tapahtunut trauma tai kriisi.

Debriefing kestää 1-3 tuntia osallistujien määrästä riippuen, ja tapaamisia on ainoastaan yksi. Edellytyksenä debriefing-istuntoon osallistumiselle on se, että henkilö itse kokee pystyvänsä osallistumaan.

Tilaisuudessa käydään läpi tapahtuman faktat, omat näkemykset / kokemukset tapahtuneesta, tilanteen normalisointi ja mahdollinen jatkohoito. Tilaisuudessa omat kokemukset ja tapahtumien kulku käydään seikkaperäisesti läpi, jotta tapahtuman aiheuttamat jälkireaktiot lieventyisivät.

Mikäli työpaikallanne tulee tarvetta debriefingin järjestämiseen, olkaa yhteydessä omaan työterveyshoitajaanne. 

Debriefing on maksullinen lisäpalvelu.

Debriefing
Hintalaskuri

Joko tutustuit hintalaskuriimme?

Paketin laajuuden päätät työnantajana itse, ja voit halutessasi täydentää sitä myös vakuutuksella. Pääset siis itse pitkälti määrittelemään, mitä työterveyshuolto yrityksellesi maksaa. Kiinteän hinnoittelun ansiosta ennakoit vuosikulut helposti.

Hintalaskuriin

saat vuosihinnan minuutissa!