Ensiapukoulutus

Ensiapukurssit ja -koulutukset

Yrityksen ensiapukurssilta saat varmuutta ja taitoja toimia, kun apuasi tarvitaan. Työnantajan järjestämä ensiapukoulutus on omiaan myös kasvattamaan yhteenkuuluvuutta: hyväntuulisen koulutuspäivän päätteeksi lämmittää tieto, että pahassa paikassa työkaveri osaa auttaa.

Ensiapukurssit työyhteisöille

Suosituimmat ensiapukurssimme ovat 4–8 h pituisia hätäensiapukoulutuksia.

Jos innostusta työyhteisössä riittää, kannattaa harkita myös kahden päivän EA-kursseja. EA-kurssin suorittanut voi halutessaan lunastaa itselleen EA-kortin todistukseksi osaamisestaan.

EA-kursseista ensimmäisenä otetaan haltuun EA1-peruskurssi, jonka jälkeen voidaan taitoja ja taktiikoita täydentää vielä EA2-kurssilla.

Kurssit järjestetään pääsääntöisesti yrityksenne omissa tiloissa. Ensiapukurssista saatu todistus on voimassa kolme vuotta, minkä jälkeen on taas aika päivittää taitoja.

Mikäli halukkaita osallistujia tai tarvetta koulutukselle ei riitä kokonaiseksi kurssilliseksi, voivat yksittäiset työntekijät osallistua myös ns. kokoomakurssille. Tällaisella kurssilla on osallistujia useammasta työyhteisöstä.

Ensiapukurssien sisältö

Sisältö hätäensiapu 4h:n kurssilla:

Sisältö hätäensiapu 8h:n kurssilla:

Sisältö EA1-kurssilla (16 h):

Kurssien hinnat

Kouluttajana toimii ensiavun ja terveystiedon kouluttaja.

Opetustunnin pituus on 45 minuuttia. Hinnat sisältävät opetuksen, harjoituksissa tarvittavat välineet. Yrityskurssiryhmässä max. 15 henkilöä / kurssi. Ensiapukorteista veloitamme erikseen 10€ / kpl.

Lisätietoja voit kysellä Juulia Karjalaiselta, juulia.karjalainen@tasma.fi tai Susanna Matilalta, susanna.matila@tasma.fi.