<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=431515529077345&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kespro palvelee tukkuasiakkaitaan yhä monipuolisemmin: tarjolla on jatkossa myös palveluita, joilla helpotetaan HoReCa-alan yrittäjien työtä. Täsmällä taas on pitkä kokemus ammattikeittiöiden työterveyshuollosta, joten yhteistyömahdollisuuteen tuntui heti luontevalta tarttua.

”Tunnemme pk-yritysten ja juuri ravintola-alan työterveyshaasteet hyvin. Kespron kumppanina pääsemme varmistamaan, että ammattikeittiöiden työterveyshuollossa keskitytään olennaiseen ja hintakin pysyy kohtuullisena”, kertoo Täsmä Työterveyden palvelutuotannon johtaja Katja Mäkeläinen.


”Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara. Akuutin työvoimapulan keskellä henkilöstöstä huolehtiminen nousee yhä merkittävämpään rooliin ravintola-alan yrityksissä. Luotettavasta lähteestä hankittu ja nopeasti käyttöönotettavat työterveyspalvelut luovat ravintolalle merkittävää toimintaetua”, lisää Kespron palveluliiketoiminnan johtaja Taiju Jaatinen.


Kespron asiakkaana ravintolat saavat Täsmä Työterveyden työterveyshuollon paketit käyttöönsä etuhintaan. Täsmän koulutuksissa yrittäjä pääsee kartuttamaan tietoa työterveydestä, sairauspoissaolojen ehkäisystä tai siitä, miten työnantaja voi ratkaista työkykyhaasteita. Palvelut ovat tarjolla valtakunnallisesti kaikille Kespron asiakkaille.


”Työnantajien koulutuksissa käsitellään monipuolisesti työkykyyn ja työterveyshuoltoon liittyviä kokonaisuuksia käytännönläheisellä tavalla. Keskitymme niihin käytännön asioihin, joita kaikissa yrityksissä mietitään, mutta joista on vaikeaa puhua ääneen”, sanoo Mäkeläinen.

Kespron ja Täsmä Työterveyden yhteistyö on osa Kespron uudistumista, jossa asiakkaille tarjotaan foodservice-tuotteiden lisäksi erilaisia palveluita ravintolan arjen helpottamiseksi tai kannattavuuden kehittämiseksi.

Tutustu kaikkiin Kespron palveluihin!

Lue lisää

Työterveyshuollon kilpailutus
Työterveyshuollon kilpailutus
6 huhtikuuta, 2021

Työterveyshuollon kilpailutus on ajankohtainen viimeistään, kun nykyiseen palveluntarjoajaan petytään tai halutaan etsiä...

Täsmä Työterveys Oy ja Helsingin Yrittäjät yhteistyöhön!
Täsmä Työterveys Oy ja Helsingin Yrittäjät yhteistyöhön!
25 toukokuuta, 2018

Helsingin Yrittäjät on yhteistyössä Työterveyslaitoksen kanssa kilpailuttanut työterveyshuollon palvelut jäsenyrittäjill...