Puhelinvaihde avoinna arkisin 9 – 15. HUOM! Ei ajanvarauksia. Koronaneuvonta keskitetty etävastaanotolle.

Jos sinulla on terveyteen liittyvää asiaa, ota ensin yhteyttä etävastaanoton kautta!

Mikäli olet työnantaja ja etsit työterveyshuollon palveluita Tampereelta tai muualta Pirkanmaalta,  jätä meille yhteystietosi. Testaa myös näppärää hintalaskuria!

Täsmä Työterveys

Saapumisohjeet

Saapumisohjeet

Sisäänkäynti

Tampereen Täsmä Työterveyden sisäänkäynti sijaitsee suoraan katutasossa osoitteessa Hämeenkatu 8. Tampereella rakennus tunnetaan nimellä Napparin talo.

Pysäköinti

Parkkipaikkoja löydät lähikatujen varresta, esimerkiksi parin korttelin etäisyydeltä Rongankadulta. Parkkihalleista lähin on P-Hämppi, josta pääset hissillä Hämeentien katutasoon Stockmannin kautta. 

Polkupyörille Tampereella on reilusti pysäköintipaikkoja, joita lisätään ja laajennetaan joka vuosi. Ajankohtaisen polkupyöräparkkitilanteen näet täältä.

Julkinen liikenne

Koska Täsmä Työterveys on Tampereen vilkkaimman kadun varressa, pääsee perille kätevästi myös julkisilla kulkuvälineillä.

Reitit ja aikataulut näet Tampereen Nysse-palvelussa. Pysäkit numero 0504 ja 0505 sijaitsevat melkein suoraan sisäänkäyntimme edessä.

Mikä on Täsmä Työterveys?

Täsmä Työterveys on työterveyden konkareiden perustama yritys, jossa työterveyspalveluista tehdään mutkattomia ja kustannustehokkaita.

Jo yli yhteensä 300 vuoden kokemuksella osaamme keskittyä olennaiseen: nopeaan ja omistautuneeseen palveluun, joka on työnantajalle sujuvaa ja kustannustehokasta.

Tutustu ihmeessä myös Täsmän tarinaan ja arvoihin!