Puhelinvaihde avoinna arkisin 9 – 15. HUOM! Ei ajanvarauksia. Koronaneuvonta keskitetty etävastaanotolle.

Työterveys

Sanalla ’työterveys’ viitataan yleensä terveyspalveluihin, jotka työnantaja kustantaa työntekijöilleen.

Työterveyshuolto voi sisältää lakisääteiden työterveyden lisäksi myös sairaanhoitopalveluita. Niiden tarjoaminen on työnantajalle täysin vapaaehtoista.

Lakisääteinen työterveys on pienessäkin yrityksessä huolehdittava kuntoon heti, kun ensimmäinen työntekijä palkataan. Vapaaehtoisen sairaanhoidon voi nykyään tarjota myös kustannustehokkaasti etäpalveluna.

Työterveyshuollon palvelut 

Täsmä Työterveyden asiakkaana sinä päätät, mistä työterveyshuollon palveluista haluat maksaa. Me huolehdimme, että sovittu pitää. Pakettien vuosihinta on kiinteä, joten pääset ennakoimaan kulut. Vuosihinta-arvion lasket minuutissa laskurilla.

Täsmä Työterveys

Täsmä Työterveyden palvelupaketit​

Perus

Lakisääteinen työterveyshuolto

Laaja *

Rajoittamaton etäsairaanhoito

Etänä voidaan hoitaa 75–90 % työikäisten vaivoista. Tarvittaessa hyödynnetään videoyhteyttä ja kuvia.

Kattava

Rajoittamattomat vastaanottokäynnit

Halutessanne paketti räätälöidään vieläkin laajemmaksi: siihen voidaan sisällyttää esimerkiksi mahdollisuus erikoisdiagnostiikkaan, kuten magneettikuviin.
* LAAJA-paketin etäsairaanhoitoa voidaan täydentää myös vakuutuksella. Sen avulla sairaanhoitopalvelut muokataan juuri niin perinpohjaisiksi kuin haluat. Tutustu vakuutuksiin Palvelupaketit sivulla.

Työterveyden järjestäminen

Työterveyshuollon järjestäminen kannattaa aloittaa työnantajan tarpeiden pohtimisesta.

Vertaile palvelusisältöjä ja suhteuta ne hintoihin, mutta huomioi myös kulujen ennakoitavuus.

Työntekijän sairastuessa muutaman kympin kuukausimaksu paisuu satasiksi tai tonneiksi, jos palveluntarjoajalla on lupa laskuttaa erikseen käynneistä, tutkimuksista ja toimenpiteistä.

Kun saat tarjouksen tai sopimuksen, varmista, että ymmärrät myös sen mahdollisesti sisältämät lääketieteelliset termit ja palveluluokitukset. Kysy myös konkreettisia esimerkkejä erilaisista sairastumistilanteista ja työkykyasioiden käsittelystä.

Työterveyshuollon hinta

Perusmaksultaan edullisen työterveyden hinta voi yllättää, jos sopimus jättää “piikin auki” kustannuksiin. Tällöin palveluntuottaja laskuttaa perusmaksun lisäksi erikseen käynneistä ja tutkimuksista, toisinaan myös puheluista ja sähköposteista.

Jos tavoitteena on tarjota puhtaasti vain lakisääteinen työterveyshuolto, kannattaa varmistaa, että palveluntarjoajan minimipaketti sisältää varmasti vain sen.

Kiinteähintainen työterveyssopimus säästää työnantajaa yllätyksiltä. Jos haluat ennakoida vuosikustannukset, on se aina varmin vaihtoehto.

Laskuristamme saat arvion työterveyden kiinteälle vuosihinnalle heti.