<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=431515529077345&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Elixia

”Etukäteen sovittiin, mitä tehdään. Täsmällä se todella myös tehdään – jahkailematta.”

Elixian HR Manager Marja Tuokko on tyytyväinen yhteistyöhön Täsmä Työterveyden kanssa. Vain yksi asia harmittaa: ”Miksen vaihtanut Täsmään jo aikaisemmin?”

small-testimonial-quotes

Liikuntakeskusketju Elixia työllistää yli 800 henkeä ympäri Suomen, ja Marjan tehtävänä on huolehtia heidän hyvinvoinnistaan. Täsmältä Elixia ostaa lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi sairaanhoitopalvelut.

Täsmän etäsairaanhoito on Elixiassa koettu näppäräksi. ”Näin työterveyshuollon yhteyshenkilönä se on tosi kätevä. Lisäksi sekä työntekijämme että esimiehet ovat antaneet siitä hyvää palautetta.”

Etäpalvelun alulla myös maakunnissa työskentelevät elixialaiset saavat laadukasta hoitoa. ”Henkilökuntamme ihmiset ovat ihan erikseen ottaneet minuun yhteyttä kertoakseen, miten tyytyväisiä ovat Täsmään ja sen palveluun”, Marja iloitsee.

Digipalveluakin tärkeämmäksi tekijäksi Marja kuitenkin nimeää sen, miten helposti ja nopeasti asiat Täsmällä hoituvat. ”Henkilöstön näkökulmasta palvelu on laadukasta ja tehokasta. Esimiehet taas ovat kiitollisia saamastaan tuesta.”

”Kaikki vain toimii Täsmällä todella hyvin”, Marja kuittaa lopuksi.

Me Täsmällä kiitämme Elixian väkeä kauniista sanoista. Tästä on hyvä jatkaa!

Marja Tuokko Elixian HR Manager
Hintalaskuri

Joko tutustuit hintalaskuriimme?

Paketin laajuuden päätät työnantajana itse, ja voit halutessasi täydentää sitä myös vakuutuksella. Pääset siis itse pitkälti määrittelemään, mitä työterveyshuolto yrityksellesi maksaa. Kiinteän hinnoittelun ansiosta ennakoit vuosikulut helposti.

Hintalaskuriin

saat vuosihinnan minuutissa!