Puhelinvaihde avoinna arkisin 9 – 15. HUOM! Ei ajanvarauksia. Koronaneuvonta keskitetty etävastaanotolle.

SSP Finland

” Meillä on tahtotilana tarjota hyvin kattavat työterveyshuollon palvelut työntekijöillemme. Aiemmin kustannusten seuranta muodosti merkittävän osan työterveystapaamisten sisällöstä, mutta kiinteä vuosihinta antaa meille aikaa keskittyä olennaisiin asioihin.

Kuukausittaiset tapaamiset työterveystiimin kanssa pitävät meidän hyvin ajan tasalla henkilöstömme tilanteesta. Yhdessä Täsmä Työterveyden ammattilaisten kanssa suunnittelimme palveluiden sisällön juuri meidän yritykselle sopivaksi. Kiinteään vuosihintaan kuuluvat myös mm. magneettitutkimukset ja varsin laajat terveystarkastukset. Vaikka palvelut ovat aiempaa kattavammat ja yhteistyö saumatonta, niin silti työterveyshuollon kustannukset laskivat aiempaan verrattuna n. 35%. Uskomaton yhtälö, mutta totta! Suosittelen! ”

Anne Immonen, HR-johtaja

SSP Finland kuuluu SSP Group-organisaatioon, joka on brittiläinen monikansallinen yritys. Yritys toimii ruoka- ja juomapalveluiden tuottajana matkailupalveluissa. Suomessa SSP Finland vastaa suuresta osasta Helsinki-Vantaan, Turun, Oulun ja Rovaniemen lentoasemien kahvila-, ravintola- ja loungepalveluista. SSP Finland työllistää Suomessa n. 260 henkilöä.