Puhelinvaihde avoinna arkisin 9 – 15. HUOM! Ei ajanvarauksia. Koronaneuvonta keskitetty etävastaanotolle.

Ritema

Hallintojohtaja Erja Eiro kertoo:

”Haluamme huolehtia hyvin henkilöstömme työterveydestä ja työhyvinvoinnista teollisessa ympäristössä. Työ on fyysistä, joten ergonomia-asiat ovat meille tärkeitä.

Tehdasympäristössä on turvallisuusriskejä ja altisteita, joiden hallintaan ja seurantaan tarvitsemme hyvän kumppanin. Täsmä Työterveyden kanssa vuoden 2017 alussa aloitettu yhteistyö on osoittautunut hyvin toimivaksi, joustavaksi ja helpoksi.

Yhteistyön perustana ovat säännölliset tapaamiset yrityksemme tiloissa, jolloin työterveyshuolto pysyy jatkuvasti ajan tasalla toimintaympäristön muutoksista ja vaatimuksista. Viestintä ja asioiden selvittäminen on helppoa, kustannusten ennakointi yksinkertaista ja palvelutasoista löytyy useita mahdollisuuksia. Henkilöstömme arvostaa pysyvyyttä työterveyshuollon henkilökunnassa.”

Riihimäen Ritema on palveleva metallitalo. Ritema valmistaa monipuolisia metallituotteita ohutlevystä ja ohutseinäputkesta. Ritema on 20-vuotias, virkeä ja kasvava perheyritys. Toiminnassa korostetaan asiakaslähtöisyyttä sekä ympäristö- ja yhteiskuntavastuuta. Ritemalaisia on tänään yli 30.