<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=431515529077345&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ravintola Factory

Jani Antila, ravintola Factoryn toimitusjohtaja kertoo kokemuksistaan: ”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä siihen, että valitsimme Täsmä Työterveys Oy:n työterveyshuollon kumppaniksemme.

ravintola-factory

small-testimonial-quotes

”Modernisti toteutettu ja kiinteähintainen työterveyshuolto on toiminut hienosti heti yhteistyön alusta lähtien. On ollut mahtavaa todeta, että markkinoilta löytyy työterveyshuolto, joka huomioi myös yrityksen tarpeet.

Työkykyongelmiin puututaan aktiivisesti ja sairaspoissaolot pidetään hallinnassa. Sairastapauksissa työntekijämme saavat välittömästi yhteyden lääkäriin etäsairaanhoidon kautta ja usein konkreettista vastaanottoa ei edes tarvita. Voin lämpimästi suositella Täsmä Työterveys Oy:tä yrittäjän kumppaniksi!”

Jani Antila Ravintola Factoryn toimitusjohtaja
Hintalaskuri

Joko tutustuit hintalaskuriimme?

Paketin laajuuden päätät työnantajana itse, ja voit halutessasi täydentää sitä myös vakuutuksella. Pääset siis itse pitkälti määrittelemään, mitä työterveyshuolto yrityksellesi maksaa. Kiinteän hinnoittelun ansiosta ennakoit vuosikulut helposti.

Hintalaskuriin

saat vuosihinnan minuutissa!