<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=431515529077345&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Johtaja on Media

Jukka Saksi on yrittäjä, joka auttaa johtajia ja organisaatioita rakentamaan itsestään menestyviä medioita. Hänen luoma Johtaja on Media! –konsepti yhdistää johtajuuscoachingin, viestintävalmennukset ja verkkokurssit. 15 vuoden johtamiskokemus, johtajuuden väitöskirja, sadat johtajasparraukset sekä 75 huippujohtajan haastattelut Johtaja on Media! –kirjaan antavat vahvan pohjan yrittäjänä toimimiseen.

the-leader-is-media

small-testimonial-quotes

”Täsmä Työterveyden valinta yksinyrittäjän kumppaniksi oli helppoa ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien. Teki vaikutuksen, että tarjouspyynnön jättämisen jälkeen lääkäri soitti ja oli aidosti kiinnostunut myös näin pienestä asiakkuudesta.

Monen yrittäjän ennaltaehkäisevä työterveyshuolto on kokonaan hoitamatta, kun laki ei sitä edellytä. Itsestään huolehtiminen on tärkeää ja Täsmä Työterveyden tavalla toteutettu konsepti sopii hyvin myös yksinyrittäjälle. Yhden ihmisen tarpeet ovat erilaiset kuin suuren organisaation ja palvelu muokataan asiakkaan näköiseksi.

Etäjärjestelmän kautta yhteydenotto on vaivatonta ja avun saa nopeasti. Yrittäjä on samalla firmansa vahvin ja heikoin lenkki. Kannattaakin antaa ammattilaisten pitää huolta terveydestä, jotta voi keskittyä omaan osaamiseen. Suosittelen mielelläni Täsmä Työterveyttä, josta olen saanut erinomaista palvelua, joka on parantanut hyvinvointiani ja työtehokkuuttani.”

Jukka Saksi KTT, MBA
Hintalaskuri

Joko tutustuit hintalaskuriimme?

Paketin laajuuden päätät työnantajana itse, ja voit halutessasi täydentää sitä myös vakuutuksella. Pääset siis itse pitkälti määrittelemään, mitä työterveyshuolto yrityksellesi maksaa. Kiinteän hinnoittelun ansiosta ennakoit vuosikulut helposti.

Hintalaskuriin

saat vuosihinnan minuutissa!