<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=431515529077345&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Joblink

Joblink on yksi pääkaupunkiseudun johtavista kaupan alan henkilöstövuokrausyrityksistä. Yhtiö on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys (HPL). Joblink työllistää n. 500 henkilöä.

joblink-tasma

small-testimonial-quotes

Toimitusjohtaja Antti Kimpimäki kertoo yhteistyöstä Täsmän kanssa:

”Henkilöstöpalveluala on voimakkaasti kasvava ja kehittyvä toimiala. Aiempien kokemustemme perusteella, meidän oli vaikea löytää työterveyshuollon kumppania, joka ymmärtää toimialamme erityispiirteet.

Yhteistyömme Täsmä Työterveys Oy:n kanssa käynnistyi alkuvuodesta 2017 ja kokemukset ovat olleet erittäin positiivisia. Työterveyshuollon toiminta keskittyy vahvasti lakisääteisiin ja ennaltaehkäiseviin työterveyshuollon toimiin. Työntekijöiltämme säästyy paljon aikaa ja yritykseltä rahaa, kun lakisääteiset terveystarkastukset tehdään meidän omissa tiloissamme. Olemme löytäneet aidon kumppanin!”

Antti Kimpimäki Toimitusjohtaja
Hintalaskuri

Joko tutustuit hintalaskuriimme?

Paketin laajuuden päätät työnantajana itse, ja voit halutessasi täydentää sitä myös vakuutuksella. Pääset siis itse pitkälti määrittelemään, mitä työterveyshuolto yrityksellesi maksaa. Kiinteän hinnoittelun ansiosta ennakoit vuosikulut helposti.

Hintalaskuriin

saat vuosihinnan minuutissa!