Puhelinvaihde avoinna arkisin 9 – 15. HUOM! Ei ajanvarauksia. Koronaneuvonta keskitetty etävastaanotolle.

Jobilla

Jobilla Oy:n toimitusjohtaja Henri Nordström kuvailee yhteistyötä Täsmän kanssa huolettomaksi: isojen yllätyslaskujen aika on ohi!

”Minulla on kaksi yritystä, joiden työterveysasioita Täsmä hoitaa: huippuosaajien rekrytointiin keskittyvä Jobilla Oy ja vakuutusalalla toimiva Finsurance Oy”, Henri kertoo.

Työterveyshuollon vaihtamisen taustalla olivat Henrin huonot kokemukset aikaisemmasta palveluntarjoajasta. ”Työterveyshuollosta tultiin tarkastamaan toimiston olosuhteet, ja perässä saapui heti 600 euron lasku. Aloittavalle yrittäjälle se oli iso summa maksaa tyhjästä.”

Kulujen ennakoimattomuus tuotti harmaita hiuksia myös yhteistyön jatkuessa. ”Perinteisen työterveyshuollon toimintamalli on kuin avoin piikki baarissa. Sieltä tulee mitä tulee: välillä pieniä laskuja, välillä tosi isoja. Se on tällaiselle pienelle yritykselle talouden suunnittelun kannalta hankalaa”, Henri jatkaa.

Täsmän toimintatavassa Henri arvostaakin erityisesti kiinteää vuosihintaa. ”Voin suositella Täsmää juuri tästä syystä pienille yrityksille. Kiinteä hinta pitää, eikä postilaatikosta kuun lopussa löydy ikävää yllätystä”, toimitusjohtaja summaa.