Puhelinvaihde avoinna arkisin 9 – 15. HUOM! Ei ajanvarauksia. Koronaneuvonta keskitetty etävastaanotolle.

Foibekartano

Palvelutalo Foibekartanon toimitusjohtaja Ulla Brom pitää erityisessä arvossa sitä, että Täsmän etäpalveluiden kautta työntekijät saavat apua nopeasti, oli vaiva sitten mikä vain.

”Meillä Foibekartanolla työskentelee noin sata työntekijää. Sijaisiakin toki tarvitaan, jotta hoito pysyy tasaisen laadukkaana myös loma-aikoina. Palkkaa maksetaankin siksi vuosittain jopa 140 henkilölle”, Ulla kuvailee.

”Näin suuressa porukassa terveyshuoliakin on monenlaisia. Täsmän monipuolisten palveluiden ansiosta työntekijät saavat avun kätevästi”, toimitusjohtaja jatkaa. ”Digitaalinen yhteydenpito tabletilla, puhelimella tai tietokoneella on helppoa, ja Täsmältä vastataan aina nopeasti.”

Täsmän kiinteä hinnoittelu helpottaa työterveyskulujen ennakointia, toteaa Brom. ”Samalla hinnoittelumalli tietysti tarkoittaa sitä, että myös Täsmällä on aito halu pitää työntekijämme hyvinvoivina”, hän pohtii.

Yhteistyö Täsmän kanssa on tuonut mukanaan myös odottamattoman kustannussäästön: ”Sairauspoissaolojen määrä on pienentynyt 1,5 % samalla, kun työterveyshuollon kulut ovat laskeneet 25 %”, Ulla Brom laskeskelee. ”Puhutaan siis isoista summista.”

”Meille Foibekartanolla asiakas on ykkönen, ja jotta asiakkaat voisivat hyvin, on myös työntekijöiden voitava hyvin. Siihen Täsmä Työterveys on ollut loistava kumppani”, Brom kiteyttää lopuksi.