<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=431515529077345&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Citymarket Iso Omena

Täsmä Työterveys vastaa K-Citymarket Iso Omenan työterveyshuollosta. Kauppias Toni Pokela ja henkilöstöpäällikkö Elina Riittinen kertovat, kuinka yhteistyö on sujunut.

K-Citymarket Iso Omenan lauppias Toni Pokela ja henkilöstöpäällikkö Elina Riittinen tiedostavat, että työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara. Siksi yrityksen n. 110-päisestä henkilöstöstä halutaan pitää hyvää huolta.

small-testimonial-quotes

”On tietysti tärkeää, että työntekijät ovat työkykyisiä, mutta meistä heidän pitää myös olla tyytyväisiä. Siksi Täsmän kattava sopimus oli meille selkeä valinta”, kertoo Elina.

Pokelalle on työnantajana olennaista myös se, että Täsmän palvelu toimii ripeästi ja vuosikustannukset ovat etukäteen yrittäjän tiedossa. ”Lisäksi Täsmän toimintamalli on tätä päivää. Lääkärissä ei tarvitse juosta montaa kertaa, vaan asiointi on helppoa. Työntekijät ovat olleet tähän erittäin tyytyväisiä”, Toni iloitsee.

Elina Riittinen vastaa HR-päällikkönä myös yrityksen työkykyasioista. ”Niitä hoitaessani arvostan sitä, että yhteydenpito työterveyskumppanin kanssa sujuu vaivatta. Täsmällä saan aina kiinni nimetyn työterveyshoitajamme tai työterveyslääkärimme”, kehaisee Elina.

Täsmän etäpalvelun Citymarketin väki kokee erittäin toimivaksi. ”Olemme saaneet todella hyvää palautetta työntekijöiltämme. Esimerkiksi reseptin uusiminen on etäpalvelulla tosi näppärää, onnistuu vaikka kotisohvalta kymmenessä minuutissa”, henkilöstöpäällikkö kuvailee.

Yhteistyön Täsmän kanssa Elina kiteyttää vielä lopuksi näin: ”Täsmä on onnistunut pitämään lupauksensa meille tosi hyvin. Yhteydenpito on vaivatonta, palvelu on kustannustehokas, ja sairauslomienkin määrä on vähentynyt.”

Toni Pokela K-Citymarket Iso Omenan kauppias
Hintalaskuri

Joko tutustuit hintalaskuriimme?

Paketin laajuuden päätät työnantajana itse, ja voit halutessasi täydentää sitä myös vakuutuksella. Pääset siis itse pitkälti määrittelemään, mitä työterveyshuolto yrityksellesi maksaa. Kiinteän hinnoittelun ansiosta ennakoit vuosikulut helposti.

Hintalaskuriin

saat vuosihinnan minuutissa!