Uutiset

 • Täsmä Työterveys Oy
  Täsmä Työterveys Oy ja Helsingin Yrittäjät yhteistyöhön!

  Helsingin Yrittäjät on yhteistyössä Työterveyslaitoksen kanssa kilpailuttanut työterveyshuollon palvelut jäsenyrittäjilleen ja laatinut puitesopimuksen Täsmä Työterveys Oy:n kanssa. Puitesopimuksen piiriin kuuluu n. 5500 helsinkiläistä yritystä. Kilpailutuksen tavoitteena oli helpottaa erityisesti yksinyrittäjien ja pk-yritysten työterveyshuoltopalveluiden hankintaa ja varmistaa, että palveluilla on asianmukainen hinta-laatu -suhde.

  On mahtavaa päästä tarjoamaan laadukkaita, moderneja ja kiinteästi hinnoiteltuja työterveyshuoltopalveluja myös puitesopimuksen piirissä oleville yksinyrittäjille. Yksinyrittäjänkin kannattaa antaa ammattilaisten seurata ja tukea terveyttään ja työkykyään, jotta voi itse keskittyä yritystoimintaan.

 • Täsmä Työterveys Oy
  Avaamme uuden lääkäriaseman

  Avaamme 1.10.2017 Vantaan Aviapolikseen uuden lääkäriaseman osoitteeseen Karhumäentie 3.

  Asemalle pääsee vaivattomasti julkisia kulkuneuvoja käyttäen. Aviabulevardi I –rakennus sijaitsee Kehäradan Aviapolis-aseman yhteydessä pohjoisen sisäänkäynnin puolella ja linja-autopysäkit ovat myös lähellä.

  Rakennuksen sisäpihalta löytyy runsaasti kolmen tunnin asiakaspysäköintipaikkoja omalla autolla liikkuville. Uuden lääkäriaseman myötä pystymme tarjoamaan nykyisille ja uusille asiakkaillemme entistä kattavammat palvelut.

  Täsmä Työterveys Oy

 • Täsmä Työterveys Oy
  Tavataan messuilla

  Täsmä Työterveys on mukana Esimies & Henkilöstö 2017 messuilla 5.-6.9.2017 Helsingin messukeskuksessa. Tervetuloa ständillemme keskustelemaan työterveyshuollon uusista tuulista.

  Messut ovat maksuttomat, kunhan rekisteröidyt messuille ennakkoon.
  Rekisteröinti: http://bit.ly/2pAKP4Q
  Messujen sivut: www.easyfairs.com/esimies

 • Täsmä Työterveys Oy
  Yhteistyössä on voimaa

  Yhteistyössä on voimaa – Täsmä Työterveys Oy, Katja Noponen Oy. Nyt saat kauttamme saumattomat palvelut työterveyshuollosta työkykyriskihenkilöiden uudelleensijoitukseen.