Uutiset

 • Katso mitä meistä sanotaan!

 • nps tulokset täsmä työterveys

  Uudet asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset julki!

  NPS-tulokset jälleen kerran huippulukemissa.

  Kun asiakkaat ovat palvelun keskiössä, se näkyy myös tuloksissa. PAJAKONin teettämä asiakastyytyväisyyskysely lähetettiin 535:lle yrityspäättäjälle ja tulokset on varsin mukavaa katseltavaa.

  Jos NPS-tutkimus ei ole tuttu, eikä tulokset kerro mitään, niin tulosvertailua voi suorittaa täällä. • Avasimme uuden lääkäriaseman!

  Osoite: Väritehtaankatu 8, 01300 Vantaa

  Lääkäriasemamme sijaitsee Tikkurilan juna-aseman yhteydessä, osoitteessa Väritehtaankatu 8. Tilamme sijaitsevat kolmannessa kerroksessa, johon käynti onnistuu kätevästi suoraan junaradan ylikulkusillalta. • FIRSTBEAT Hyvinvointianalyysi

  Asiakasyrityksemme voivat nyt tilata kauttamme henkilöstölleen FIRSTBEAT Hyvinvointianalyysin.

  Täsmä Työterveys Oy:n asiakkaiden käyttöön räätälöity FIRSTBEAT hyvinvointikartoitus sisältää FIRSTBEAT-mittauksen, sekä tulosten analysoinnin koulutetun FIRSTBEAT asiantuntijan kanssa. Mittaus tuottaa monipuolista tietoa henkilön terveydentilasta, työn ja vapaa-ajan fyysisestä ja psyykkisestä kuormituksesta ja näistä palautumisesta.

 • Täsmän Mia Koskiselle triathlonin SM-kultaa!

  On meillä kovia tyyppejä töissä! Täsmä Työterveys Oy:n vastaava työterveyshoitaja Mia Koskinen voitti triathlonin täyden matkan Suomen mestaruuden sarjassaan! Isot onnittelut koko Täsmän tiimiltä!

  Uinti (3,8 km): 01:08:53
  Pyöräily (180 km): 06:00:23
  Juoksu (42,2 km): 04:16:07

  Kokonaisaika: 11:35:59

 • Täsmä Työterveys Oy ja Helsingin Yrittäjät yhteistyöhön!

  Helsingin Yrittäjät on yhteistyössä Työterveyslaitoksen kanssa kilpailuttanut työterveyshuollon palvelut jäsenyrittäjilleen ja laatinut puitesopimuksen Täsmä Työterveys Oy:n kanssa. Puitesopimuksen piiriin kuuluu n. 5500 helsinkiläistä yritystä. Kilpailutuksen tavoitteena oli helpottaa erityisesti yksinyrittäjien ja pk-yritysten työterveyshuoltopalveluiden hankintaa ja varmistaa, että palveluilla on asianmukainen hinta-laatu -suhde.

  On mahtavaa päästä tarjoamaan laadukkaita, moderneja ja kiinteästi hinnoiteltuja työterveyshuoltopalveluja myös puitesopimuksen piirissä oleville yksinyrittäjille. Yksinyrittäjänkin kannattaa antaa ammattilaisten seurata ja tukea terveyttään ja työkykyään, jotta voi itse keskittyä yritystoimintaan.

 • Täsmä Työterveys huippulukemiin tyytyväisyyskyselyssä

  PAJAKON toteuttaman asiakastutkimuksen tulokset olivat kaunista katseltavaa. NPS-tulokseksi saatiin 80.

  Vertailun vuoksi voit käydä katsomassa mitä muutamat muut yritykset ovat tulokseksi saaneet. https://www.iro.fi/fi/iro-ratkaisut/asiakasuskollisuus-ja-suosittelu-nps-/suomen-parhaat-nps/

 • Yrittäjät sinnittelevät uupuneina – lääkärit näkevät karun totuuden

  Täsmä Työterveyden työterveyslääkäri Esko Ruotsalainen kertoo Y-Studiossa yrittäjien uupumisesta ja antaa vinkkejä jaksamiseen. Muistakaa, että on aina helpompaa ja halvempaa ennaltaehkäistä kuin hoitaa.

  Käy lukemassa aiheesta Y-studion sivuilla klikkaamalla tästä.

 • Täsmä Työterveys Helsingin Sanomien liitteessä

  Tänään Helsingin Sanomien mukana jaettavassa Työterveys-liitteessä on artikkeli Täsmä Työterveydestä. Klikkaa tästä ja lue miten työterveyshuoltoa voidaan tehdä modernisti.

 • Avaamme uuden lääkäriaseman

  Avaamme 1.10.2017 Vantaan Aviapolikseen uuden lääkäriaseman osoitteeseen Karhumäentie 3.

  Asemalle pääsee vaivattomasti julkisia kulkuneuvoja käyttäen. Aviabulevardi I –rakennus sijaitsee Kehäradan Aviapolis-aseman yhteydessä pohjoisen sisäänkäynnin puolella ja linja-autopysäkit ovat myös lähellä.

  Rakennuksen sisäpihalta löytyy runsaasti kolmen tunnin asiakaspysäköintipaikkoja omalla autolla liikkuville. Uuden lääkäriaseman myötä pystymme tarjoamaan nykyisille ja uusille asiakkaillemme entistä kattavammat palvelut.

 • Tavataan messuilla

  Täsmä Työterveys on mukana Esimies & Henkilöstö 2017 messuilla 5.-6.9.2017 Helsingin messukeskuksessa. Tervetuloa ständillemme keskustelemaan työterveyshuollon uusista tuulista.

  Messut ovat maksuttomat, kunhan rekisteröidyt messuille ennakkoon.
  Rekisteröinti: http://bit.ly/2pAKP4Q
  Messujen sivut: www.easyfairs.com/esimies

 • Etävastaanotto käynnistyy

  Etävastaanotto käynnistyy.

 • Yhteistyössä on voimaa

  Yhteistyössä on voimaa – Täsmä Työterveys Oy, Katja Noponen Oy. Nyt saat kauttamme saumattomat palvelut työterveyshuollosta työkykyriskihenkilöiden uudelleensijoitukseen.

 • Täsmä Työterveys Oy laajenee koko Suomeen

  Mukavaa postia tuli tänään Valviralta! Täsmä Työterveys Oy sai valtakunnallisen toimiluvan ja laajennamme toimintamme koko Suomeen 1.5.2017 lähtien

 • Uudet sivut julkaistu

  Uudet kotisivumme on julkaistu. Kiitos Full Heart Media erittäin nopeasta ja asiantuntevasta työstä! www.fullheartmedia.com