Täsmä Työterveys Helsinki

Täsmä Työterveys Helsinki

Täsmä Työterveys Helsinki sijaitsee Mikonkadulla aivan Helsingin päärautatieaseman tuntumassa.

Jos sinulla on terveyteen liittyvää asiaa, ota meihin yhteyttä ensin etävastaanoton kautta. Täsmä Työterveyden etävastaanotolla sinulle vastaa aina lääkäri. Tarvittaessa saat ohjauksen lääkäriasemalle.

Mikäli olet työnantaja ja etsit mutkattomia työterveyshuollon palveluita Helsingistä, tavoitat meidät näppärimmin yhteydenottolomakkeella.

Saapumisohjeet

Saapumisohjeet

Sisäänkäynti

Täsmä Työterveyden sisäänkäynti sijaitsee hyvin lähellä Kaivokadun ja Mikonkadun risteystä, sen eteläpuolella. Samassa talossa naapureitamme ovat mm. Lähi-Tapiola ja Osuuspankki.  Sisäänkäynnin oikealle puolelle jää Roasberg-kahvila. 

Löydät meidät kolmannesta kerroksesta, jossa sijaitsee myös Synlabin diagnostiikkapiste.

Pysäköinti

Mikäli saavut meille autolla, lähimmät pysäköintipaikat ovat Kluuvin ja Elielin parkkihalleissa.

Aimo Park Easy Kluuvi

Europark Kluuvi

Europark Eliel

Aivan sisäänkäynnin tuntumasta löytyy pysäköintitilaa myös polkupyörille.

Meille pääsee melkein millä vaan!

Täsmä Työterveys Helsinki sijaitsee aivan pääkaupungin ytimessä. Julkiset liikennevälineet junasta linja-autoon ja ratikkaan tuovat sinut meille näppärästi. Myös metrolla pääset naapurikortteliin Kaisaniemeen.

HSL:n reittioppaan avulla löydät sopivimman kulkuvälineen ja reitin.

Mikä ihmeen Täsmä Työterveys?

Täsmä Työterveys on työterveyden asiantuntijayritys, jossa tehdään työterveydestä mutkatonta sekä työntekijöille että työnantajille.

Meillä on yhteensä yli 300 vuoden kokemus työterveyshuollosta, ja osaamme siksi keskittyä siinä olennaiseen. Potilaille tämä tarkoittaa omistautunutta ja nopeaa palvelua, työnantajille kustannustehokkuutta – sekä meidän lääkäreillemme ja hoitajillemme mielekkäitä työpäiviä.

Kiinnostuitko? Tutustu ihmeessä myös tarinaamme ja arvoihimme.