Kuinka etävastaanotto toimii?

Etävastaanotolle kirjaudutaan vahvaa tunnistautumista käyttäen.

Pääset etävastaanotolle klikkaamalla tästä.

Terveydenhuollon ammattilaisemme ovat tavoitettavissa etäpalvelun kautta arkisin klo 6-17 ja viikonloppuisin klo 10-12. Vastaamme sinulle viimeistään 3 tunnin kuluttua viestin jättämisestä, mutta pyrimme hoitamaan jokaisen yhteydenoton heti online-tilassa. Kun olet jättänyt viestisi, niin jääthän hetkeksi linjoille odottamaan mahdollista välitöntä vastausta.

Koronavirus COVID-19

Päivitetyt tiedot ja toimintaohjeet koronavirukseen liittyen löydät alla olevista linkeistä:

Kuvaus etäpalveluista

Täsmä Työterveys on riihimäkeläinen terveydenhuollon etäpalveluiden tuottamiseen keskittynyt yritys. Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä on tehnyt yhteistyösopimuksen Täsmä Työterveyden kanssa etäpalvelujen tarjoamisesta kuntayhtymän asukkaille koronavirusepidemian aikana. Etäpalvelun kautta voit asioida Täsmä Työterveyden terveydenhoitajien ja lääkärien kanssa saaden avun terveysongelmiin, jotka soveltuvat etänä hoidettaviksi. Tällaisia asioita ovat mm neuvonta ja ohjaus infektioasioissa, iho-ongelmat, sairasloma-asiat sekä lääkeasiat. Etävastaanoton kautta ei uusita PKV lääkkeitä.

Etävastaanoton kautta voidaan hoitaa kaikkia yli 15-vuotiaita henkilöitä, jotka käyttävät palvelua itse. Toisen puolesta asiointi ei ole mahdollista etäpalvelun kautta.

Olethan antanut suostumuksen Omakannassa tietojesi katseluun? Jos et ole tai et ole varma, voit tehdä tämän kirjautumalla https://www.kanta.fi/omakanta verkkopankkitunnuksilla. Suostumuksen antaminen sujuvoittaa asiointia.

 

Etäpalvelun teknologian toimittaa suomalainen Carecode.