REFERENSSIT

REFERENSSIT

Täsmä Työterveys Oy:n asiakkaina on tällä hetkellä n. 650 yritystä ja määrä kasvaa hurjaa vauhtia. Meidän asiakkaita ovat yritykset, jotka haluavat työterveyshuollon palveluntuottajan olevan aito kumppani.

Asiakkaamme arvostavat sitä, että työterveyshuollossa keskitytään ja panostetaan niihin asioihin joilla on oikeasti merkitystä. Moderni tapamme viedä lakisääteinen työterveyshuolto suoraan yrityksiin ja sähköisten asiointikanavien hyödyntäminen säästää henkilöstöltä paljon aikaa.

Täsmä Työterveys Oy:n kumppanit diagnostiikassa ja ammatillisen kuntoutuksen asioissa tekevät koko toiminnasta äärettömän tehokkaan ja kiinnostavan. Tapamme toimia sopii kaiken kokoisille yrityksille ja nykyisten asiakkaiden koko vaihteleekin muutaman hengen yrityksistä useita satoja henkilöitä työllistäviin yrityksiin.

Anne Immonen

SSP Finland kuuluu SSP Group-organisaatioon, joka on brittiläinen monikansallinen yritys. Yritys toimii ruoka- ja juomapalveluiden tuottajana matkailupalveluissa. Suomessa SSP Finland vastaa suuresta osasta Helsinki-Vantaan, Turun, Oulun ja Rovaniemen lentoasemien kahvila-, ravintola- ja loungepalveluista. SSP Finland työllistää Suomessa n. 260 henkilöä.

”Meillä on tahtotilana tarjota hyvin kattavat työterveyshuollon palvelut työntekijöillemme. Aiemmin kustannusten seuranta muodosti merkittävän osan työterveystapaamisten sisällöstä, mutta kiinteä vuosihinta antaa meille aikaa keskittyä olennaisiin asioihin. Kuukausittaiset tapaamiset työterveystiimin kanssa pitävät meidän hyvin ajan tasalla henkilöstömme tilanteesta. Yhdessä Täsmä Työterveyden ammattilaisten kanssa suunnittelimme palveluiden sisällön juuri meidän yritykselle sopivaksi. Kiinteään vuosihintaan kuuluvat myös mm. magneettitutkimukset ja varsin laajat terveystarkastukset. Vaikka palvelut ovat aiempaa kattavammat ja yhteistyö saumatonta, niin silti työterveyshuollon kustannukset laskivat aiempaan verrattuna n. 35%. Uskomaton yhtälö, mutta totta! Suosittelen!”

Anne Immonen, HR-johtaja
www.sspfinland.fi
Foibe
Jukka Saksi

Jukka Saksi on yrittäjä, joka auttaa johtajia ja organisaatioita rakentamaan itsestään menestyviä medioita. Hänen luoma Johtaja on Media! –konsepti yhdistää johtajuuscoachingin, viestintävalmennukset ja verkkokurssit. 15 vuoden johtamiskokemus, johtajuuden väitöskirja, sadat johtajasparraukset sekä 75 huippujohtajan haastattelut Johtaja on Media! –kirjaan antavat vahvan pohjan yrittäjänä toimimiseen.

”Täsmä Työterveyden valinta yksinyrittäjän kumppaniksi oli helppoa ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien. Teki vaikutuksen, että tarjouspyynnön jättämisen jälkeen lääkäri soitti ja oli aidosti kiinnostunut myös näin pienestä asiakkuudesta. Monen yrittäjän ennaltaehkäisevä työterveyshuolto on kokonaan hoitamatta, kun laki ei sitä edellytä. Itsestään huolehtiminen on tärkeää ja Täsmä Työterveyden tavalla toteutettu konsepti sopii hyvin myös yksinyrittäjälle. Yhden ihmisen tarpeet ovat erilaiset kuin suuren organisaation ja palvelu muokataan asiakkaan näköiseksi. Etäjärjestelmän kautta yhteydenotto on vaivatonta ja avun saa nopeasti. Yrittäjä on samalla firmansa vahvin ja heikoin lenkki. Kannattaakin antaa ammattilaisten pitää huolta terveydestä, jotta voi keskittyä omaan osaamiseen. Suosittelen mielelläni Täsmä Työterveyttä, josta olen saanut erinomaista palvelua, joka on parantanut hyvinvointiani ja työtehokkuuttani.”

Jukka Saksi, KTT, MBA
www.johtajaonmedia.fi
Jani Antila

Ravintotalot Oy on vuonna 1994 perustettu perheyritys. Toimipisteitä on 12 kpl Helsingissä ja Espoossa. Ravintotalot Oy työllistää tällä hetkellä n. 130 vakituista työntekijää.

"Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Täsmä Työterveys Oy:n valintaan työterveyshuollon kumppaniksemme. Modernisti toteutettu ja kiinteähintainen työterveyshuolto on toiminut hienosti heti yhteistyön alusta lähtien. On ollut mahtavaa todeta, että markkinoilta löytyy työterveyshuolto, joka huomioi myös yrityksen tarpeet. Työkykyongelmiin puututaan aktiivisesti ja sairaspoissaolot pidetään hallinnassa. Sairastapauksissa työntekijämme saavat välittömästi yhteyden lääkäriin etäsairaanhoidon kautta ja usein konkreettista vastaanottoa ei edes tarvita. Voin lämpimästi suositella Täsmä Työterveys Oy:tä yrittäjän kumppaniksi!"

Jani Antila, Toimitusjohtaja
www.ravintolafactory.com
Antti Kimpimäki

Joblink on yksi pääkaupunkiseudun johtavista kaupan alan henkilöstövuokrausyrityksistä. Yhtiö on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys (HPL). Joblink työllistää n. 500 henkilöä.

”Henkilöstöpalveluala on voimakkaasti kasvava ja kehittyvä toimiala. Aiempien kokemustemme perusteella, meidän oli vaikea löytää työterveyshuollon kumppania, joka ymmärtää toimialamme erityispiirteet. Yhteistyömme Täsmä Työterveys Oy:n kanssa käynnistyi alkuvuodesta 2017 ja kokemukset ovat olleet erittäin positiivisia. Työterveyshuollon toiminta keskittyy vahvasti lakisääteisiin ja ennaltaehkäiseviin työterveyshuollon toimiin. Työntekijöiltämme säästyy paljon aikaa ja yritykseltä rahaa, kun lakisääteiset terveystarkastukset tehdään meidän omissa tiloissamme. Olemme löytäneet aidon kumppanin!”

Antti Kimpimäki, Toimitusjohtaja
www.joblink.fi
Erja Eiro

Riihimäen Ritema on palveleva metallitalo. Ritema valmistaa monipuolisia metallituotteita ohutlevystä ja ohutseinäputkesta. Ritema on 20-vuotias, virkeä ja kasvava perheyritys. Toiminnassa korostetaan asiakaslähtöisyyttä sekä ympäristö- ja yhteiskuntavastuuta. Ritemalaisia on tänään yli 30.

”Haluamme huolehtia hyvin henkilöstömme työterveydestä ja työhyvinvoinnista teollisessa ympäristössä. Työ on fyysistä, joten ergonomia-asiat ovat meille tärkeitä. Tehdasympäristössä on turvallisuusriskejä ja altisteita, joiden hallintaan ja seurantaan tarvitsemme hyvän kumppanin. Täsmä työterveyden kanssa vuoden 2017 alussa aloitettu yhteistyö on osoittautunut hyvin toimivaksi, joustavaksi ja helpoksi. Yhteistyön perustana ovat säännölliset tapaamiset yrityksemme tiloissa, jolloin työterveyshuolto pysyy jatkuvasti ajan tasalla toimintaympäristön muutoksista ja vaatimuksista. Viestintä ja asioiden selvittäminen on helppoa, kustannusten ennakointi yksinkertaista ja palvelutasoista löytyy useita mahdollisuuksia. Henkilöstömme arvostaa pysyvyyttä työterveyshuollon henkilökunnassa.”

Erja Eiro, Hallintojohtaja
http://www.ritema.fi